Γιατί να επιλέξω Κρουαζιέρα ;


Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και οι σκέψεις των διακοπών έχουν αρχίσει να περνάνε από το μυαλό μας, θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα συνήθη ερωτήματα όπως, σε ποιο μέρος να πάω; Ελλάδα; πόσες ημέρες; πώς θα επιλέξω ξενοδοχείο; και άλλα τέτοια ερωτήματα που ακόμα και μετά την επιλογή μας πάντα έχουμε το φόβο μήπως κάναμε λάθος.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται όλο και μεγαλύτερη αύξηση συμμετοχής σε πακέτα κρουαζιέρας, και το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι η εν λόγω αύξηση αναφέρετε και στους νέους. Γιατί όμως πρέπει να επιλέξω την κρουαζιέρα για τις διακοπές μου; Παρακάτω σας αναφέρουμε τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των διακοπών με κρουαζιέρα.

1) Συμμετέχοντας σε μια πολυήμερη κρουαζιέρα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε πολλά Ελληνικά νησιά, καθώς επίσης και κάποιους καλοκαιρινούς προορισμούς του εξωτερικού. Οι ώρες που τα πλοία κάθονται σε κάθε λιμάνι είναι αρκετές για να γνωρίσουμε το αντίστοιχο μέρος. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και προαιρετικές εκδρομές που προσφέρονται από την εταιρεία της κρουαζιέρας. 



2) Δεν θα ξεχάσεις ποτέ κατά την διάρκεια των εκδρομών σου ότι βρίσκεσαι σε διακοπές καθώς έχεις συνεχή επαφή με την θάλασσα και την φύση. Στις περισσότερες περιπτώσεις εν πλω έχουν οργανωθεί διάφορα events τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε, από μουσικές βραδιές, μέχρι cocktail parties στην πισίνα του κρουαζιερόπλοιου. Τέλος, τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν αίθουσες κινηματογράφου, casino, γυμναστήριο και άλλους χώρους ψυχαγωγίας.



3) Είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, από τον καμαρότο μέχρι τον πλοίαρχο όλο το προσωπικό του πλοίου είναι διαθέσιμο να σε εξυπηρετήσει. Δεν θα ανησυχήσεις ποτέ αν υπάρχει καλό room service, για θέματα καθαριότητας κλπ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις ότι έχεις κλείσει δωμάτιο στο καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου.


4) All incusive. Τα περισσότερα πακέτα κρουαζιέρας στην βασική τους τιμή περιλαμβάνουν είτε ένα γεύμα με πρωινό είτε ακόμα και δυο γεύματα σε μπουφέ. Αυτό σημαίνει αρχικά ότι δεν θα ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για την διατροφή σας, και έπειτα ότι θα έχετε την επιλογή του μπουφέ κάτι το οποίο θα ικανοποιήσει οποιαδήποτε ιδιαίτερη επιθυμία σας.



5) Γνωριμία με άλλους ταξιδιώτες ή οικογένειες. Ποιος δεν θα ήθελε τα παιδιά του να βρουν παρέα στο πλοίο απο άλλα παιδιά και σχεδόν να μην καταλάβετε ότι τα έχετε μαζί σας; Σε ποιόν δεν θα άρεσε η γνωριμία με άλλους ταξιδιώτες με τα ίδια ενδιαφέροντα; Το μόνο σίγουρο συμμετέχοντας σε μια κρουαζιέρα είναι ότι θα περάσετε τέλεια, θα γνωρίσετε κόσμο, θα χαλαρώσετε και στο τέλος θα νιώσετε ικανοποιημένοι με την επιλογή σας.


Αν λοιπόν σε πείσαμε δεν έχεις παρά να βρεις τις διαθέσιμες κρουαζιέρες για αυτό το καλοκαίρι !!