4+1 Λόγοι για εκδρομές τον Νοέμβριο

Αν με ρωτάτε, κάθε μήνας του χρόνου έχει τους λόγους του να θεωρείται κατάλληλη επιλογή για αποδράσεις. Γιατί όμως κάποιος να πάει μια εκδρομή τον Νοέμβριο? ούτε γιορτές είναι , ούτε καλοκαίρι...Δείτε 4+1 λόγους που πρέπει να εκμεταλευόμαστε τον μελαγχολικό και γλυκό Νοέμβρη.


1) Οι τιμές είναι χαμηλές. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας ο οποίος έρχεται μετά το κλείσιμο της καλοκαιρινής σεζόν (Μάιο - Οκτώβριο), και είναι ο Μήνας πριν τα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Γιαυτό το λόγο ξενοδοχεία και μέσα μεταφοράς κάνουν πολλές αξιόλογες προσφορές για μέρη που άλλοτε ήταν απλησίαστα.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαμηλές τιμές

2) Ο καιρός δεν είναι ούτε πολύ κρύος ούτε πολύ ζεστός. Σε ποιον αρέσει να ιδρώνει , σε ποιον αρέσει να κρυώνει? σε ένα ταξίδι, σε κανέναν! Ο Νοέμβριος προσφέρει πολλές μέρες με Λιακάδα με ισορροπημένη θερμοκρασία. Καλό θα ήταν βέβαια πριν κλείσετε κάποιο ταξίδι να ρίξετε και μια ματιά στις προβλέψεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για καλός καιρος

3) Δεν έχει συνωστισμό. Εκτός αν αυτό το άρθρο κάνει πάταγο.. Συνήθως τον Νοέμβριο θα βρείτε ηρεμία στα τουριστικά κέντρα, έτσι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον προορισμό σας πιο ήσυχα, να μιλήσετε με τους ντόπιους πιο εύκολα, να βρείτε τραπέζι στην φημισμένη ταβέρνα πιο εύκολα κλπ. Τόσο-όσο βέβαια... γιατί υπάρχουν και τα μοναστήρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για συνωστισμός

4) Ταξίδεψε τώρα που έχεις :), Φόροι, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και άλλα παρεμφερή έξοδα που παρουσιάζονται στο τέλος του χρόνου είναι η κυριότερη αιτία να χάσεις μια εμπειρία απόδρασης. Μην σκας, και όλα τακτοποιημένα να τα έχεις πάλι θα χρωστάς.. πήγαινε ένα ταξίδι να διαλογιστείς καλύτερα για το πώς θα τα βγάλεις πέρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για φοροι


*) Μην περιμένεις τον Δεκέμβριο. Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος για να ταξιδεύουμε τον Νοέμβριο είναι γιατί δεν πρέπει να περιμένουμε τον Δεκέμβριο. Και το ίδιο θα σου έλεγα και για τον Δεκέμβριο. Και αν νομίζεις ότι περιμένεις δώρο από την δουλειά σου ή από την σύνταξη σου, για να τα χαρείς σε ένα ταξίδι είσαι γελασμένος... έχουν υπολογίσει στην σύνταξή σου, εγγόνια, παιδιά, φίλοι συνταξιούχοι χωρίς ΕΚΑΣ. Όσο για σένα μεροκαματιάρη, έχεις να πάρεις τόσα δώρα και να πας σε τόσες επισκέψεις που έχεις προ-δαπανήσει τα δώρα σου μέχρι το 2023.

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα δωρα


Ταξιδέψτε, αποδράστε όσο είναι καιρός.. !!